Hapé
+86 023-67853804
Surélék
marketing@frp-cqdj.com
page_banner

warta

mat kontinyu serat kacamangrupakeun tipe anyar serat kaca non-anyaman reinforcing bahan pikeun bahan komposit.Éta dijieun tina serat kaca kontinyu disebarkeun acak dina bunderan sarta kabeungkeut ku jumlah leutik napel ku aksi mékanis antara serat atah, nu disebut mat kontinyu.Ieu milik produk tinggi-tech nasional jeung produk anyar.
gai1
Fiberglass dicincang strand matmangrupakeun jenis bahan reinforcing nu motong kana panjang nu tangtu serat dicincang tina untaian serat kaca sarta kabeungkeut ku bubuk binder atanapi emulsion binder.
gai2
Urang tiasa ningali bédana atra antara dua jinis tikar tina definisi dasar di luhur.Sanajan duanana dijieun tina sutra atah, hiji geus kaliwat motong dicincang, sarta séjén teu lulus motong dicincang.
Ayeuna hayu urang ngawanohkeun dua rupa tikar dina hal kinerja!

1. mat kontinyu
(1) Produkna tahan cimata, sabab untaian mat kontinyu terus digulung, isotropik sareng kakuatan anu luhur (kakuatanna sakitar 1-1,5 kali tina mat untaian anu dicincang), sareng tahan cimata.
(2) Beungeut permukaan produkna luhur sareng tiasa dianggo pikeun permukaan hiasan.
(3) Desain produk.Ieu bisa dipaké pikeun sarat produk béda jeung prosés molding ngaliwatan parobahan lapisan mat na tightness na elém béda, kayaning pultrusion, RTM, vakum casting, sarta molding.
(4) Ieu gampang pikeun motong, boga kalenturan alus tur palapis pilem, gampang pikeun ngabentuk, sarta bisa adaptasi jeung molds leuwih kompleks.

2. Performance tina mat strand dicincang
(1)Tikar strand dicincang
teu boga titik interlacing ketat tina fabrics, sarta gampang nyerep résin.Eusi résin produk badag (50-75%), ku kituna produk ngabogaan kinerja sealing alus tur euweuh leakage, sarta ngajadikeun produk tahan ka cai jeung media sejenna.Kinerja korosi ningkat, sareng kualitas penampilan ogé ningkat.
(2) Mat strand anu dicincang henteu padet sapertos lawon, ku kituna gampang kandel nalika dianggo pikeun ngadamel produk bertulang, sareng prosés produksi strand strand anu dicincang langkung handap tina lawon, sareng biayana ogé. handap.Pamakéan strand mat anu dicincang tiasa ngirangan biaya produk.
(3) Serat dina strand mat dicincang anu non-arah, sarta beungeut téh rougher ti lawon, jadi adhesion interlayer téh alus, ku kituna produk teu gampang delaminate, sarta kakuatan produk nyaeta isotropic.
(4) Serat dina strand mat dicincang anu discontinuous, jadi sanggeus produk ruksak, wewengkon ruksak leutik sarta kakuatan diréduksi kirang.
(5) résin perméabilitas, résin perméabilitas alus, laju resapan gancang, laju curing gancangan, sarta efisiensi produksi ningkat.Sacara umum, laju resapan résin kirang ti atanapi sami sareng 60 detik.
(6) kinerja pilem-nutupan, kinerja peritoneal téh alus, gampang pikeun motong, gampang pikeun ngawangun, cocog pikeun nyieun produk kalawan wangun kompléks
 
Kinerja dua Mats béda, tur aya béda atra dina pamakéan.Mats kontinyu serat kaca utamana dipaké dina profil pultrusion, prosés RTM, trafo tipe garing, bari serat kaca dicincang strand Matsanu lolobana dipaké dina leungeun lay-up molding, molding, papan mesin-dijieun jeung tempat séjén.
Chongqing Dujiang Composites Co., Ltd.
Taros Kami:
Email:marketing@frp-cqdj.com
WhatsApp: +8615823184699
Telepon: +86 023-67853804

wéb perusahaan:www.frp-cqdj.com

 

 

 

 


waktos pos: Aug-26-2022